Pyet Deputetin

Mandati i deputetit buron nga vota e lirë e qytetarëve, ndaj të cilëve edhe duhet të jetë përgjegjës dhe llogaridhënës.

Këtu, ju qytetarë dhe zgjedhës mund të komunikoni dhe të adresoni tek të zgjedhurit tuaj çështjet dhe brengat e juaja!

Pyetja e fundit

 • 13/08/2018 Pyet: Gent Kastrati Komuna: Kamenicë Për deputeten/in: Daut Haradinaj

  Përshëndetje i nderuar, jam qytetar i komunës së Kamenicës dhe po të shkruaj për një brengë që në të ardhmën mund të mos jetë fare e këndshme. Lajmin për autostradën Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë më së miri e kanë pritur qytetarët e harruar të komunës sonë. I ngazëllyer, unë fillova të shprehë interesim dhe rastësisht në webfaqen: https://www.distancefromto.net, arrij të shoh një plan, i shprehur në hartë, mirëpo papritur pashë dicka që në të ardhmen mund jo vetëm që të shkaktonte pakënaqësi për qytetarët tanë por edhe shpërngulje të mëtejme jashtë Kosovës. Unë nuk arrita të shoh ndonjë pikë hyrëse/dalëse për komunën e Kamenicës, (pikë e cila do duhej të ishtë në Crep). Andaj, i zhgënjyer më këtë fakt, në pamundësi të kontaktit me Ministrin Lekaj, të shkruaj ty me shpresën që do shprehni interesimin mbi këtë problem dhe të merrni masa që mos të na humb shpresa e vetme që kemi për zhvillimin e komunës sonë të ‘prapambetur’. Shpresoj që ajo hartë të jetë e gabuar. Faleminderit!

Të gjitha pyetjet

Përgjigjet e deputetëve

Mbyll detajet
29 %

4 përgjigje nga 14 pyetje gjithsej

Përgjigjet e deputetëve sipas partisë

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

  Abdyl Salihu

  Abdyl Salihu

  Abdyl Salihu

  PDK
  Pyet
  83 %
  0 %
  100 %

  Adem Mikullovci

  Adem Mikullovci

  Adem Mikullovci

  LVV
  Pyet
  92 %
  0 %
  79 %

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  Adem Hodža

  JGP
  Pyet
  76 %
  0 %
  100 %

  Ahmet Isufi

  Ahmet Isufi

  Ahmet Isufi

  AAK
  Pyet
  96 %
  0 %
  100 %

  Aida Dërguti

  Aida Dërguti

  Aida Dërguti

  PSD
  Pyet
  75 %
  0 %
  91 %

  Albulena Balaj-Halimaj

  Albulena Balaj-Halimaj

  Albulena Balaj-Halimaj

  NISMA
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Ali Lajçi

  Ali Lajçi

  Ali Lajçi

  LVV
  Pyet
  96 %
  0 %
  73 %

  Allbert Kinolli

  Allbert Kinolli

  Allbert Kinolli

  PRBK
  Pyet
  95 %
  0 %
  85 %

  Andin Hoti

  Andin Hoti

  Andin Hoti

  PDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Arban Abrashi

  Arban Abrashi

  Arban Abrashi

  LDK
  Pyet
  76 %
  0 %
  100 %

  Arbërie Nagavci

  Arbërie Nagavci

  Arbërie Nagavci

  LVV
  Pyet
  95 %
  0 %
  92 %

  Arbër Rexhaj

  Arbër Rexhaj

  Arbër Rexhaj

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  88 %

  Avdullah Hoti

  Avdullah Hoti

  Avdullah Hoti

  LDK
  Pyet
  96 %
  0 %
  88 %

  Bahrim Šabani

  Bahrim Šabani

  Bahrim Šabani

  VAKAT
  Pyet
  96 %
  0 %
  83 %

  Bekë Berisha

  Bekë Berisha

  Bekë Berisha

  AAK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Bilall Sherifi

  Bilall Sherifi

  Bilall Sherifi

  NISMA
  Pyet
  97 %
  0 %
  97 %

  Blerim Kuçi

  Blerim Kuçi

  Blerim Kuçi

  AAK
  Pyet
  83 %
  0 %
  88 %

  Albin Kurti

  Albin Kurti

  Albin Kurti

  LVV
  Pyet
  69 %
  0 %
  100 %

  Albulena Haxhiu

  Albulena Haxhiu

  Albulena Haxhiu

  LVV
  Pyet
  87 %
  0 %
  95 %

  Anton Quni

  Anton Quni

  Anton Quni

  LDK
  Pyet
  87 %
  0 %
  100 %

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  Arben Gashi

  LDK
  Pyet
  84 %
  0 %
  100 %

  Armend Zemaj

  Armend Zemaj

  Armend Zemaj

  LDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  90 %

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  Bekim Haxhiu

  PDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  Besa Gaxherri

  LDK
  Pyet
  77 %
  0 %
  75 %

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  Blerta Deliu-Kodra

  PDK
  Pyet
  89 %
  0 %
  97 %

  Danush Ademi

  Danush Ademi

  Danush Ademi

  PDAK
  Pyet
  95 %
  0 %
  83 %

  Dardan Molliqaj

  Dardan Molliqaj

  Dardan Molliqaj

  PSD
  Pyet
  69 %
  0 %
  89 %

  Dardan Sejdiu

  Dardan Sejdiu

  Dardan Sejdiu

  PSD
  Pyet
  76 %
  0 %
  78 %

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  Daut Haradinaj

  AAK
  Pyet
  84 %
  67 %
  100 %

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  Donika Kadaj-Bujupi

  AAK
  Pyet
  69 %
  0 %
  100 %

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  Doruntinë Maloku-Kastrati

  LDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Drita Millaku

  Drita Millaku

  Drita Millaku

  LVV
  Pyet
  97 %
  0 %
  92 %

  Driton Çaushi

  Driton Çaushi

  Driton Çaushi

  PSD
  Pyet
  85 %
  0 %
  86 %

  Driton Selmanaj

  Driton Selmanaj

  Driton Selmanaj

  LDK
  Pyet
  77 %
  0 %
  92 %

  Duda Balje

  Duda Balje

  Duda Balje

  VAKAT
  Pyet
  93 %
  0 %
  86 %

  Dukagjin Gorani

  Dukagjin Gorani

  Dukagjin Gorani

  PSD
  Pyet
  81 %
  0 %
  79 %

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  Elmi Reçica

  PDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  95 %

  Emilija Redžepi

  Emilija Redžepi

  Emilija Redžepi

  NDS
  Pyet
  95 %
  0 %
  71 %

  Enver Hoti

  Enver Hoti

  Enver Hoti

  NISMA
  Pyet
  89 %
  0 %
  97 %

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  Etem Arifi

  PAI
  Pyet
  92 %
  0 %
  0 %

  Evgjeni Thaçi - Dragusha

  Evgjeni Thaçi - Dragusha

  Evgjeni Thaçi - Dragusha

  PDK
  Pyet
  96 %
  0 %
  100 %

  Fadil Beka

  Fadil Beka

  Fadil Beka

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  100 %

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  Fatmir Xhelili

  PDK
  Pyet
  96 %
  0 %
  98 %

  Fatmire Kollçaku

  Fatmire Kollçaku

  Fatmire Kollçaku

  LVV
  Pyet
  79 %
  0 %
  100 %

  Faton Topalli

  Faton Topalli

  Faton Topalli

  PSD
  Pyet
  61 %
  100 %
  83 %

  Fidan Rekaliu

  Fidan Rekaliu

  Fidan Rekaliu

  LDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  100 %

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  Fikrim Damka

  KDTP
  Pyet
  76 %
  0 %
  86 %

  Fisnik Ismaili

  Fisnik Ismaili

  Fisnik Ismaili

  PSD
  Pyet
  65 %
  0 %
  70 %

  Fitore Pacolli - Dalipi

  Fitore Pacolli - Dalipi

  Fitore Pacolli - Dalipi

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  100 %

  Flora Brovina

  Flora Brovina

  Flora Brovina

  PDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  98 %

  Besa Baftiu

  Besa Baftiu

  Besa Baftiu

  PSD
  Pyet
  89 %
  0 %
  92 %

  Frashër Krasniqi

  Frashër Krasniqi

  Frashër Krasniqi

  PSD
  Pyet
  67 %
  0 %
  100 %

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  Ganimete Musliu

  PDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Gani Dreshaj

  Gani Dreshaj

  Gani Dreshaj

  AAK
  Pyet
  59 %
  0 %
  100 %

  Glauk Konjufca

  Glauk Konjufca

  Glauk Konjufca

  LVV
  Pyet
  88 %
  0 %
  92 %

  Hajdar Beqa

  Hajdar Beqa

  Hajdar Beqa

  PDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  Haxhi Shala

  NISMA
  Pyet
  83 %
  0 %
  96 %

  Haxhi Avdyli

  Haxhi Avdyli

  Haxhi Avdyli

  LDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  100 %

  Hykmete Bajrami

  Hykmete Bajrami

  Hykmete Bajrami

  LDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  91 %

  Igor Simić

  Igor Simić

  Igor Simić

  LS
  Pyet
  81 %
  0 %
  92 %

  Ilir Deda

  Ilir Deda

  Ilir Deda

  Alternativa
  Pyet
  83 %
  0 %
  92 %

  Imet Rrahmani

  Imet Rrahmani

  Imet Rrahmani

  LDK
  Pyet
  79 %
  0 %
  79 %

  Islam Pacolli

  Islam Pacolli

  Islam Pacolli

  AKR
  Pyet
  87 %
  0 %
  -

  Ismajl Kurteshi

  Ismajl Kurteshi

  Ismajl Kurteshi

  LVV
  Pyet
  95 %
  0 %
  86 %

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  Ismet Beqiri

  LDK
  Pyet
  68 %
  0 %
  100 %

  Jasmina Živković

  Jasmina Živković

  Jasmina Živković

  LS
  Pyet
  84 %
  0 %
  90 %

  Jelena Bontic

  Jelena Bontic

  Jelena Bontic

  LS
  Pyet
  80 %
  0 %
  91 %

  Kadri Veseli

  Kadri Veseli

  Kadri Veseli

  PDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  100 %

  Korab Sejdiu

  Korab Sejdiu

  Korab Sejdiu

  Pa Parti
  Pyet
  81 %
  0 %
  85 %

  Kujtim Shala

  Kujtim Shala

  Kujtim Shala

  LDK
  Pyet
  97 %
  0 %
  93 %

  Labinot Tahiri

  Labinot Tahiri

  Labinot Tahiri

  AKR
  Pyet
  76 %
  0 %
  -

  Liburn Aliu

  Liburn Aliu

  Liburn Aliu

  LVV
  Pyet
  85 %
  0 %
  100 %

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  Lirije Kajtazi

  LDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  100 %

  Luljeta Veselaj - Gutaj

  Luljeta Veselaj - Gutaj

  Luljeta Veselaj - Gutaj

  PDK
  Pyet
  97 %
  0 %
  100 %

  Lumir Abdixhiku

  Lumir Abdixhiku

  Lumir Abdixhiku

  LDK
  Pyet
  89 %
  0 %
  93 %

  Lutfi Zharku

  Lutfi Zharku

  Lutfi Zharku

  LDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  88 %

  Memli Krasniqi

  Memli Krasniqi

  Memli Krasniqi

  PDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  97 %

  Mergim Lushtaku

  Mergim Lushtaku

  Mergim Lushtaku

  PDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Mexhide Mjaku - Topalli

  Mexhide Mjaku - Topalli

  Mexhide Mjaku - Topalli

  PDK
  Pyet
  95 %
  0 %
  100 %

  Milaim Zeka

  Milaim Zeka

  Milaim Zeka

  NISMA
  Pyet
  95 %
  0 %
  94 %

  Miljana Nikolic

  Miljana Nikolic

  Miljana Nikolic

  LS
  Pyet
  87 %
  0 %
  89 %

  Mimoza Kusari-Lila

  Mimoza Kusari-Lila

  Mimoza Kusari-Lila

  Alternativa
  Pyet
  80 %
  0 %
  82 %

  Mirjeta Kalludra

  Mirjeta Kalludra

  Mirjeta Kalludra

  LDK
  Pyet
  79 %
  0 %
  96 %

  Mufera Srbica -Şinik

  Mufera Srbica -Şinik

  Mufera Srbica -Şinik

  KDTP
  Pyet
  81 %
  0 %
  83 %

  Nait Hasani

  Nait Hasani

  Nait Hasani

  PDK
  Pyet
  93 %
  0 %
  100 %

  Naser Rugova

  Naser Rugova

  Naser Rugova

  LDK
  Pyet
  91 %
  100 %
  100 %

  Naser Osmani

  Naser Osmani

  Naser Osmani

  LDK
  Pyet
  92 %
  0 %
  93 %

  Nezir Çoçaj

  Nezir Çoçaj

  Nezir Çoçaj

  PDK
  Pyet
  96 %
  0 %
  97 %

  Ramiz Kelmendi

  Ramiz Kelmendi

  Ramiz Kelmendi

  LDK
  Pyet
  53 %
  0 %
  100 %

  Rasim Selmanaj

  Rasim Selmanaj

  Rasim Selmanaj

  AAK
  Pyet
  96 %
  0 %
  97 %

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  Rexhep Selimi

  LVV
  Pyet
  91 %
  0 %
  86 %

  Saša Milosavljević

  Saša Milosavljević

  Saša Milosavljević

  LS
  Pyet
  81 %
  0 %
  82 %

  Safete Hadërxhonaj

  Safete Hadërxhonaj

  Safete Hadërxhonaj

  PDK
  Pyet
  89 %
  0 %
  95 %

  Sala Berisha-Shala

  Sala Berisha-Shala

  Sala Berisha-Shala

  PDK
  Pyet
  91 %
  0 %
  100 %

  Salih Salihu

  Salih Salihu

  Salih Salihu

  PSD
  Pyet
  88 %
  0 %
  80 %

  Sami Kurteshi

  Sami Kurteshi

  Sami Kurteshi

  LVV
  Pyet
  93 %
  0 %
  92 %

  Saranda Bogujevci

  Saranda Bogujevci

  Saranda Bogujevci

  LVV
  Pyet
  80 %
  0 %
  91 %

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  Slavko Simić

  LS
  Pyet
  88 %
  0 %
  92 %

  Slobodan Petrović

  Slobodan Petrović

  Slobodan Petrović

  SLS
  Pyet
  87 %
  0 %
  -

  Srdjan Mitrović

  Srdjan Mitrović

  Srdjan Mitrović

  LS
  Pyet
  72 %
  0 %
  86 %

  Shkumbin Demaliaj

  Shkumbin Demaliaj

  Shkumbin Demaliaj

  AAK
  Pyet
  93 %
  0 %
  100 %

  Shqipe Pantina

  Shqipe Pantina

  Shqipe Pantina

  PSD
  Pyet
  88 %
  0 %
  86 %

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  Teuta Haxhiu

  AAK
  Pyet
  95 %
  0 %
  92 %

  Teuta Rugova

  Teuta Rugova

  Teuta Rugova

  LDK
  Pyet
  53 %
  0 %
  100 %

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  Time Kadrijaj

  AAK
  Pyet
  92 %
  0 %
  100 %

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Valentina Bunjaku-Rexhepi

  LDK
  Pyet
  96 %
  0 %
  100 %

  Valon Ramadani

  Valon Ramadani

  Valon Ramadani

  LVV
  Pyet
  97 %
  0 %
  89 %

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  Veton Berisha

  PLE
  Pyet
  87 %
  0 %
  0 %

  Verica Ćeranić

  Verica Ćeranić

  Verica Ćeranić

  LS
  Pyet
  85 %
  0 %
  89 %

  Visar Ymeri

  Visar Ymeri

  Visar Ymeri

  PSD
  Pyet
  76 %
  0 %
  90 %

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  Vjosa Osmani-Sadriu

  LDK
  Pyet
  65 %
  0 %
  94 %

  Xhavit Haliti

  Xhavit Haliti

  Xhavit Haliti

  PDK
  Pyet
  80 %
  0 %
  100 %

  Xhelal Sveçla

  Xhelal Sveçla

  Xhelal Sveçla

  LVV
  Pyet
  91 %
  0 %
  76 %

  Xhevahire Izmaku

  Xhevahire Izmaku

  Xhevahire Izmaku

  PDK
  Pyet
  84 %
  0 %
  97 %

  Zafir Berisha

  Zafir Berisha

  Zafir Berisha

  NISMA
  Pyet
  79 %
  0 %
  87 %

  Zenun Pajaziti

  Zenun Pajaziti

  Zenun Pajaziti

  PDK
  Pyet
  88 %
  0 %
  100 %

  Zoran Mojsilović

  Zoran Mojsilović

  Zoran Mojsilović

  LS
  Pyet
  83 %
  0 %
  92 %

  Muharrem Nitaj

  Muharrem Nitaj

  Muharrem Nitaj

  AAK
  Pyet
  98 %
  0 %
  95 %

  Shemsi Syla

  Shemsi Syla

  Shemsi Syla

  LVV
  Pyet
  98 %
  0 %
  78 %

  Salih Zyba

  Salih Zyba

  Salih Zyba

  LVV
  Pyet
  100 %
  0 %
  89 %