Deputetët

Kuvendi i Kosovës ka gjithsej 120 deputetë të zgjedhur me votim të fshehtë. Deputeti i Kuvendit është përfaqësues i popullit dhe vepron sipas bindjes dhe ndërgjegjes së tij.

Deputeti ka të drejtë për pjesëmarrje në punimet e Kuvendit, për të iniciuar ligje apo rezoluta, për t’u parashtruar pyetje anëtarëve të Qeverisë, për të votuar për vendimet e propozuara të Kuvendit, si edhe për të marrë pjesë në diskutime, në kushte të barabarta me deputetët tjerë të Kuvendit.

Deputetët sipas partisë

Mbyll detajet

Deputetet sipas grupit parlamentar

Mbyll detajet

Deputetët sipas gjinisë

Mbyll detajet

Deputetët sipas komunës

Mbyll detajet

Deputetët sipas profesionit

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar Numri i pytjeve parlamentare të parashtruara

  Fitim Haziri

  94%
  0 %
  0%
  0

  Glauk Konjufca

  89%
  0 %
  0%
  0

  Saranda Bogujevci

  77%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Bedri Hamza

  81%
  0 %
  0%
  0

  Kujtim Shala

  81%
  0 %
  0%
  0

  Bekim Arifi

  78%
  0 %
  0%
  0

  Slavko Simić

  74%
  0 %
  0%
  0

  Avdullah Hoti

  90%
  0 %
  0%
  0

  Lumir Abdixhiku

  41%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Alban Hyseni

  79%
  0 %
  0%
  0

  Arta Bajralija

  96%
  0 %
  0%
  0

  Fidan Jilta

  88%
  0 %
  0%
  0

  Duda Balje

  95%
  0 %
  0%
  0

  Bahrim Šabani

  93%
  0 %
  0%
  0

  Adem Hodža

  62%
  0 %
  0%
  0

  Erxhan Galushi

  90%
  0 %
  0%
  0

  Fadil Gashi

  74%
  0 %
  -
  0

  Eman Rrahmani

  95%
  0 %
  0%
  4

  Mimoza Kusari - Lila

  95%
  0 %
  0%
  0

  Mefail Bajqinovci

  96%
  0 %
  0%
  2

  Labinotë Demi - Murtezi

  94%
  0 %
  0%
  5

  Valon Ramadani

  98%
  0 %
  0%
  2

  Gazmend Gjyshinca

  89%
  0 %
  0%
  0

  Fitore Pacolli - Dalipi

  90%
  0 %
  0%
  0

  Artan Abrashi

  93%
  0 %
  0%
  0

  Salih Zyba

  96%
  0 %
  0%
  1

  Anton Quni

  74%
  0 %
  0%
  0

  Armend Zemaj

  95%
  0 %
  0%
  0

  Hykmete Bajrami

  85%
  0 %
  0%
  0

  Agim Veliu

  92%
  0 %
  0%
  0

  Behgjet Pacolli

  38%
  0 %
  0%
  0

  Arben Gashi

  81%
  0 %
  0%
  0

  Besian Mustafa

  80%
  0 %
  0%
  2

  Marigona Geci

  78%
  0 %
  0%
  0

  Driton Selmanaj

  87%
  0 %
  0%
  4

  Rrezarta Krasniqi

  85%
  0 %
  0%
  3

  Valentina Bunjaku - Rexhepi

  90%
  0 %
  0%
  1

  Vlora Dumoshi

  80%
  0 %
  0%
  0

  Ramush Haradinaj

  64%
  0 %
  0%
  8

  Besnik Tahiri

  86%
  0 %
  0%
  6

  Bekë Berisha

  88%
  0 %
  0%
  1

  Pal Lekaj

  84%
  0 %
  0%
  3

  Time Kadrijaj

  84%
  0 %
  0%
  22

  Albena Reshitaj

  77%
  0 %
  0%
  1

  Albana Bytyçi

  93%
  0 %
  0%
  7

  Jasmina Dedić

  74%
  0 %
  0%
  0

  Milos Perović

  72%
  0 %
  0%
  0

  Verica Ćeranić

  74%
  0 %
  0%
  0

  Igor Simić

  67%
  0 %
  0%
  0

  Zoran Mojsilović

  72%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Ivan Todosjević

  53%
  0 %
  0%
  0

  Miljana Nikolić

  68%
  0 %
  0%
  0

  Branislav Nikolić

  62%
  0 %
  0%
  0

  Ljubinko Karadzić

  74%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Uran Ismaili

  39%
  0 %
  0%
  0

  Mërgim Lushtaku

  86%
  0 %
  0%
  0

  Ferat Shala

  89%
  0 %
  0%
  4

  Elmi Reçica

  82%
  0 %
  0%
  10

  Abelard Tahiri

  76%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Fadil Nura

  81%
  0 %
  0%
  6

  Enver Hoxhaj

  73%
  0 %
  0%
  0

  Memli Krasniqi

  33%
  0 %
  0%
  0

  Hajdar Beqa

  91%
  0 %
  0%
  0

  Bekim Haxhiu

  94%
  0 %
  0%
  35

  Xhavit Haliti

  79%
  0 %
  0%
  0

  Ardian Kastrati

  31%
  0 %
  0%
  0

  Eliza Hoxha

  80%
  0 %
  0%
  1

  Ariana Musliu - Shoshi

  80%
  0 %
  0%
  11

  Ganimete Musliu

  86%
  0 %
  0%
  15

  Blerta Deliu - Kodra

  79%
  0 %
  0%
  4

  Adelina Grainca

  91%
  0 %
  0%
  1

  Floretë Zejnullahu

  90%
  0 %
  0%
  5

  Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  93%
  0 %
  0%
  0

  Arbër Rexhaj

  98%
  0 %
  0%
  0

  Agon Batusha

  100%
  0 %
  0%
  4

  Dimal Basha

  84%
  0 %
  0%
  1

  Arbëreshë Kryeziu - Hyseni

  76%
  0 %
  0%
  4

  Fitim Uka

  79%
  0 %
  0%
  4

  Fjolla Ujkani

  96%
  0 %
  0%
  6

  Haxhi Avdyli

  91%
  0 %
  0%
  0

  Avni Dehari

  97%
  0 %
  0%
  4

  Armend Muja

  97%
  0 %
  0%
  0

  Shqipe Mehmeti - Selimi

  92%
  0 %
  0%
  2

  Drita Millaku

  87%
  0 %
  0%
  0

  Gani Krasniqi

  98%
  0 %
  0%
  3

  Adriana Matoshi

  81%
  0 %
  0%
  1

  Besim Muzaqi

  99%
  0 %
  0%
  4

  Burim Karameta

  95%
  0 %
  0%
  3

  Mirlinda Sadiku

  91%
  0 %
  0%
  6

  Nijazi Isaku

  100%
  0 %
  0%
  0

  Arjeta Fejza

  98%
  0 %
  0%
  3

  Jetmire Vrenezi

  85%
  0 %
  0%
  2

  Ardian Gola

  94%
  0 %
  0%
  1

  Arijeta Rexhepi

  98%
  0 %
  0%
  9

  Adnan Rrustemi

  93%
  0 %
  0%
  2

  Doarsa Kica - Xhelili

  83%
  0 %
  0%
  1

  Milazim Salijaj

  100%
  0 %
  0%
  7

  Tinka Kurti

  93%
  0 %
  0%
  6

  Visar Korenica

  98%
  0 %
  0%
  5

  Vendenis Lahu

  99%
  0 %
  0%
  1

  Jeta Statovci

  92%
  0 %
  0%
  0

  Luan Aliu

  98%
  0 %
  0%
  3

  Haki Abazi

  73%
  0 %
  0%
  0

  Driton Hyseni

  95%
  0 %
  0%
  6

  Fatmir Humolli

  97%
  0 %
  0%
  1

  Vasfije Krasniqi

  38%
  0 %
  0%
  0

  Jahja Koka

  88%
  0 %
  0%
  6

  Shemsedin Dreshaj

  94%
  0 %
  0%
  4

  Hydajet Hyseni - Kaloshi

  98%
  0 %
  0%
  0

  Enver Haliti

  100%
  0 %
  0%
  2

  Enver Dugolli

  100%
  0 %
  0%
  8

  Gramos Agusholli

  92%
  0 %
  0%
  1

  Alban Bajrami

  90%
  0 %
  0%
  0

  Ekrem Mustafa

  93%
  0 %
  0%
  0

  Shqipe Metaj - Isufi

  99%
  0 %
  0%
  2

  Fridon Lala

  84%
  0 %
  0%
  1

  Samra Ilijazi

  91%
  0 %
  0%
  0

  Enis Kervan

  87%
  0 %
  0%
  2

  Mirsad Shkreta

  91%
  0 %
  0%
  1

  Yllza Hoti

  91%
  0 %
  0%
  1

  Hisen Berisha

  93%
  0 %
  0%
  7

  Isak Shabani

  96%
  0 %
  0%
  2

  Rashit Qalaj

  91%
  0 %
  0%
  0

  Dragana Antonijević

  71%
  0 %
  0%
  0

  Halil Thaçi

  98%
  0 %
  0%
  0