Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ferat Shala

Ferat Shala

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII, VIII
  • Komisionet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti • Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere
  • Numri total i votave14,206
  • Vendi i lindjes Drenas
  • Data e lindjes 10.06.1984
  • Kualifikimi Inxhinieri

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

102 nga 113 seanca

Rangimi: i 22-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet