Deklarimet jashtë rendit të ditës të: Ferat Shala

Data Sektori Çështja
27/05/2021 Ekonomi
Faleminderit, kryetar! Sinqerisht sot jam i befasuar me urgjencën, parregullsinë dhe shkeljen. E keni proceduar raportin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit pa kaluar në Komisionin për Buxhet, është shkelja e parë procedurale që raporti vjetor i Agje
Lexo më shumë
04/10/2021 Siguri
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Fjalimin tim do ta orientoj te një vendim i pazakontë, i veçantë, me pasoja të mëdha jo vetëm politike, por edhe ekonomike. Është çështja e projektit dhe e vendimit të Qeverisë për
Lexo më shumë
19/10/2021 Ekonomi
E nderuar kryesuese, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuara media, Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Më lejoni që në emër të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike t’ju përshëndes dhe falënderoj përzemërsisht për kulturën e lartë të
Lexo më shumë
24/12/2021 Energji
: Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuara media, Qytetarë, Jeni dëshmitarë, tashmë kemi hyrë në një fazë të krizës së thellë energjetike. Kjo krizë është si pasojë e shumë faktorëve, atyre globalë dhe atyre lokalë. Pasojat jan
Lexo më shumë
20/01/2022 Energji
Faleminderit, kryetar! Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuara media, I nderuar kryeministër, Kabinet qeveritar, Sot do të donim të fillonim ndryshe këtë seancë, pasi është seanca e parë në këtë legjislaturë pranverore. Megjithatë, në emër të Grup
Lexo më shumë
22/02/2022 Energji
I nderuar kryetar, I nderuar Kabinet qeveritar, Të kolegë deputetë, Media, Të nderuar qytetarë, Gjendja e përgjithshme e vendit sa vjen e po rendohet. Çështja e inflacionit tashmë pothuajse është e pakontrollueshme, por problem të veçantë mbetet
Lexo më shumë
07/04/2022 Energji
I nderuar kryetar i Kuvendit, Anëtarë të Kabinetit qeveritar, Të nderuar kolegë deputetë, Të nderuara media, Të nderuar qytetarë, Pas më shumë se një viti të Qeverisë Kurti ne kemi pritur rezultatet e para në sektorin energjetik. Fatkeqësisht rezultate
Lexo më shumë