Pyetjet parlamentare të: Ganimete Musliu

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
17/06/2021 Siguri
Faleminderit, kryetar! Me sa po shoh, ministri nuk është këtu as sot, nuk ka qenë as javën e kaluar kur unë e kam parashtruar pyetjen, por, megjithatë, pyetjen do ta lexoj sot, sepse i kalon afati dhe do ta rishkruaj përsëri dhe do t’ia dërgoj deri
Lexo më shumë
Armend Mehaj Jo
24/06/2021 Siguri
Faleminderit shumë kryetar! E kam pritur goxha gjatë ministrin të vijë dhe më vjen mirë që sot është këtu. Ministër, Çështja ka të bëjë me pamjet e bashkëshortit të Presidentes në uniformë të Forcës së Sigurisë së Kosovës gjatë ushtrimit Defender
Lexo më shumë
Armend Mehaj Po
06/08/2021 Siguri
Meqë është hera e dytë që po e ngre si çështje dhe është një çështje e rëndësishme që ka të bëjë me rendin dhe sigurinë në veri të Mitrovicës, në bazë të informacioneve që i kemi, në veri të Mitrovicës vepron grupi kriminal serb i ashtuquajtur ‘Mje
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Jo
25/11/2021 Bujqësi dhe Blegtori
Faleminderit, kryetar! Unë e falënderoj për pyetjen që ia adresova ministrit, e ai m’u përgjigj tani. Ministër, pse nuk i keni njoftuar zyrtarisht bujqit dhe fermerët që është anuluar aplikimi për grante, i cili ka përfunduar më 1 mars 2021. Dometh
Lexo më shumë
Faton Peci Po
13/12/2021 Bujqësi dhe Blegtori
Faleminderit, kryetar! I nderuar ministër, Më datë 25 nëntor kam adresuar çështjen se çfarë po ndodhë me thirrjen për grante, që është shpallur në janar të vitit 2021 dhe ka përfunduar në mars të këtij viti. Meqë kam marrë shumë informata nga qytetarët o
Lexo më shumë
Faton Peci Po
13/12/2021 Bujqësi dhe Blegtori
Faleminderit, kryetar! Ministër, po mundohem që ta thjeshtësoj edhe më shumë se diçka nuk jeni duke më kuptuar se çfarë po pyes. Nuk po i kërkoj arsyet pse është anuluar. Është e drejtë që ju e keni vendosur që ta anuloni. Më intereson ta di shkurt
Lexo më shumë
Faton Peci Po
24/12/2021 Infrastrukturë
Të nderuar kolegë deputetë, Ministra, I nderuar ministër Liburn Aliu, Kam parashtruar një pyetje parlamentare, ka ardhur edhe në seancën e kaluar, por s’keni qenë këtu për të prezantuar. Pyetja ime parlamentare ka të bëjë me prishjen e rrugës në Ma
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
24/12/2021 Infrastrukturë
Po e bëj një pyetje shtesë. Mbase s’më shtini në ndonjë grup kriminel, se po kërkoj hollësi. Më intereson, vetëm pak sa për qytetarët, sa është afati i ankimimit? Po e kuptoj shumë drejt dhe qartë, ju falënderoj për të gjitha sqarimet që i dhatë! M
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
26/05/2022 Infrastrukturë
Faleminderit, kryetar! Në vitin 2019 në Kuvendin e Republikës së Kosovës është votuar një amendament buxhetor për rrugën Maxhere-Dedi-Batair-Bistricë-Cerajë. Një projekt i domosdoshëm për qytetarët e veriut të Kosovës, të cilët me çdo kusht po mundohen q
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po
22/06/2022 Qeverisje Lokale
Po, meqë ministri është këtu, po ia parashtroj edhe pyetjen që e kam parashtruar edhe me shkrim në kohën e rregullt, sipas Rregullores së Kuvendit. Në rajonin e Gjilanit kemi komuna me shumicë serbe që udhëhiqen nga persona që njëkohësisht udhëhiqen edhe
Lexo më shumë
Elbert Krasniqi Po
07/07/2022 Shëndetësi
I nderuar ministër, Në Repartin e Psikiatrisë po trajtohen përdoruesit e substancave narkotike, që nënkupton se personat me sëmundje të varësisë trajtohen në vendin e njëjtë me ata që kanë çrregullime mendore. Duke e parë trendin në rritje të përdoruesve
Lexo më shumë
Rifat Latifi Po
07/07/2022 Shëndetësi
I nderuar ministër, Në Repartin e Psikiatrisë po trajtohen përdoruesit e substancave narkotike, që nënkupton se personat me sëmundje të varësisë trajtohen në vendin e njëjtë me ata që kanë çrregullime mendore. Duke e parë trendin në rritje të përdoruesve
Lexo më shumë
Rifat Latifi Po
14/07/2022 Sociale
Që nga viti i kaluar është paraparë që lehonat t’i marrin nga 170 euro në muaj, një përkrahje të tillë për 3 muaj e marrin ato që janë të punësuara, ndërkaq 6 muaj këto para paguhen për ato që nuk kanë kontratë pune. Në media është raportuar që shp
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
14/07/2022 Punë të Brendshme
Duke pasur parasysh që në programin tuaj zgjedhor jeni zotuar se do ta bëni vetingun në polici, duke filluar nga gradat major, nënkolonel dhe kolonel, po bëhen gati dy vjet që ju keni ardhur në pushtet dhe nuk është marrë asnjë hap në këtë drejtim. I nde
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
14/07/2022 Punë të Brendshme
Ministër, kur saktësisht në cilin muaj do ta sillni këtë dokument në Kuvend të Republikës së Kosovës? Kur do të kenë mundësi që deputetët ta trajtojnë këtë çështje? Ndërsa, pjesa tjetër, pyetja për Qeverinë është: para dy javësh kishim 95-vjetorin e vdek
Lexo më shumë
Xhelal Sveçla Po
04/08/2022 Tregti
Pse u desh që pikërisht një kompani ndërtimore që të jetë furnizuese e shtetit tonë me grurë, a nuk u gjend asnjë kompani kredibile e cila merret me këtë çështje që të blihet gruri nga ajo kompani?
Rozeta Hajdari Po
14/10/2022 Bujqësi dhe Blegtori
Shumë fermerë që i kanë në shfrytëzim tokat e APK-së vazhdojnë të mbeten pezull për shkak se atyre ende nuk u vazhdohen kontratat dhe nuk marrin kurrfarë vendimi apo sqarimi nga institucionet përgjegjëse. Ka fermerë që vazhdojnë të mbesin pa kontrata edh
Lexo më shumë
Faton Peci Po
27/10/2022 Financa
Si deputete e Kuvendit të Republikës së Kosovës kërkoj nga ju të na informoni në detaje se sa bashkatdhetarë kanë bërë pagesën e policës së sigurimit nga periudha 1 qershor 2022 deri më 31 gusht 2022, dhe sa prej tyre kanë aplikuar në sistemin online që
Lexo më shumë
Hekuran Murati Po
27/10/2022 Infrastrukturë
Unë më 24 maj 2022 e kam adresuar pyetjen parlamentare lidhur me fillimin e projektit të rrugës me karakter infrastrukturor e kombëtar në fshatrat veriore të Mitrovicës: janë Magjerë, Dedi, Batejer, Bistricë, Cerajë.Përgjigjja juaj në seancë ishte, minis
Lexo më shumë
Liburn Aliu Po