Deputetët

Kuvendi i Kosovës ka gjithsej 120 deputetë të zgjedhur me votim të fshehtë. Deputeti i Kuvendit është përfaqësues i popullit dhe vepron sipas bindjes dhe ndërgjegjes së tij.

Deputeti ka të drejtë për pjesëmarrje në punimet e Kuvendit, për të iniciuar ligje apo rezoluta, për t’u parashtruar pyetje anëtarëve të Qeverisë, për të votuar për vendimet e propozuara të Kuvendit, si edhe për të marrë pjesë në diskutime, në kushte të barabarta me deputetët tjerë të Kuvendit.

Deputetët sipas partisë

Mbyll detajet

Deputetet sipas grupit parlamentar

Mbyll detajet

Deputetët sipas gjinisë

Mbyll detajet

Deputetët sipas komunës

Mbyll detajet

Deputetët sipas profesionit

Mbyll detajet

Lista e deputetëve

Filtro
  Emri dhe Mbiemri Pjesëmarrja në seanca plenare Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve Lojaliteti ndaj grupit parlamentar Numri i pytjeve parlamentare të parashtruara

  ZZZ__ZZ Bedri Hamza

  81%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Uran Ismaili

  39%
  0 %
  0%
  0

  Mërgim Lushtaku

  85%
  0 %
  0%
  0

  Ferat Shala

  88%
  0 %
  0%
  4

  Elmi Reçica

  81%
  0 %
  0%
  10

  Abelard Tahiri

  76%
  0 %
  0%
  0

  ZZZ__ZZ Fadil Nura

  81%
  0 %
  0%
  6

  Enver Hoxhaj

  74%
  0 %
  0%
  0

  Memli Krasniqi

  34%
  0 %
  0%
  0

  Hajdar Beqa

  91%
  0 %
  0%
  0

  Bekim Haxhiu

  94%
  0 %
  0%
  35

  Xhavit Haliti

  83%
  0 %
  0%
  0

  Ardian Kastrati

  31%
  0 %
  0%
  0

  Eliza Hoxha

  82%
  0 %
  0%
  1

  Ariana Musliu - Shoshi

  86%
  0 %
  0%
  11

  Ganimete Musliu

  85%
  0 %
  0%
  15

  Blerta Deliu - Kodra

  77%
  0 %
  0%
  4

  Floretë Zejnullahu

  90%
  0 %
  0%
  5

  Hisen Berisha

  94%
  0 %
  0%
  7

  Isak Shabani

  97%
  0 %
  0%
  2

  Rashit Qalaj

  90%
  0 %
  0%
  0