Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 52
 • Dëgjime publike: 1
 • Projektligje të shqyrtuara: 22
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë për dërgimin e Kontingjentit të Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit, përkatësisht dërgimin në operacionin në mbështetje të paqes me nr. 02/ 110 datë 29.11. 2022.

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Seancë dëgjimore lidhur me Projektligjin nr.08/L-193 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023, për institucionet që janë në fushëveprim të Komisionit.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e Komisionit të mbajtura me datë 12.10.2022 dhe 01.11.2022

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit Nr.08/L-160 për Pensionet e Zyrtarëve Policor të Policisë së Kosovës dhe Punonjësit e Inspektoratit Policor të Kosovës me autorizime policor

  • 4. Të ndryshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Projektligjit Nr.08/L-195 për Ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore dhe Ministrisë së Mbrojtjes në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës

   I miratuar
  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi në parim i Projektligjit Nr.08/L-160 për Pensionet e Zyrtarëve Policor të Policisë së Kosovës dhe Punonjësit e Inspektoratit Policor të Kosovës me autorizime policor.

   I miratuar